Ezeken a pontokon várható forgalomkorlátozás a Tiszavasvári úti körforgalom építése során

Ezeken a pontokon várható forgalomkorlátozás a Tiszavasvári úti körforgalom építése során
Fotó: Illusztráció

A kivitelező tájékoztatása szerint a Tiszavasvári út (36. sz. főút) - Szélsőbokori út – Fokos utca kereszteződésében épülő körforgalmi csomópont építése során az ideiglenes forgalomtechnika következő üteme kerül bevezetésre, továbbra is forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők.

A hétfőtől (november 18.) bevezetésre kerülő ideiglenes forgalomtechnika következő ütemében a Szélsőbokori út továbbra is le van zárva a forgalom elől. A korábban kijelölt terelőút használható.

A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás ideje alatt a Fokos utca is lezárásra kerül. A Fokos utca és az Esély Centrum, a gyalogos-átkelőhelynél, a meglévő kapubejárón keresztül ideiglenesen megközelíthető.

A lezárások előjelzése és a létesítmény megközelíthetőségének érdekében sárga alapszínű útirányjelző és útirány-előjelző táblák kerülnek kihelyezésre.

A 36. sz. főút közlekedésre alkalmas útfelülete egy forgalmi sávra szűkül a meglévő jelzőlámpás kijelölt gyalogos-átkelőhelyig. A váltakozó irányú forgalmat három fényjelzős forgalomirányító berendezés irányítja. A 36. sz. főút forgalma egy forgalmi sávon váltakozó irányú.

Az autóbusz-megállók jelenlegi ideiglenes helyei nem változnak.

Kérjük, az arra közlekedők türelmét, fokozott figyelmét és a forgalomkorlátozás betartását!