Edzőmeccs - a Kassa ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus

Edzőmérkőzést játszott szerdán délután a Városi Stadion műfüves pályáján a Nyíregyháza Spartacus. Terjék Sándor, a cigándiak technikai vezetője is segített abban, hogy a szlovák FC Kosice együttese ellen pályára léphetett a Szpari, és a vendég gárda kezdett jobban, és a 7. percben egy kontra után vezetést szerzett a Kassa. Az első félidőben Tóth Ádám lövése és egy szabadrúgás után Rubus Tamás fejese volt veszélyes, de nem sikerült egyenlíteni.

Az 52. percben Hornyák Marcell fejelt mellé, majd a 67. percben Rezes László került ziccerbe, de a kapus hatalmasat védett. A folytatásban Ötvös Bence került a földre a 16-oson belül de néma maradt a síp, majd előbb Gyurján Bence lövését hárította a kapus, majd Ötvös bombája ment mellé. A 86. percben egy szabadrúgás után Fodor Ferenc fejesét fogta a kapus, így az eredmény nem változott.

Nyíregyháza Spartacus - FC Kosice 0-1 (0-1)

Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M. a szünetben) - Magyar (Nagy J. 60.), Rubus (Fodor 60.), Pejovic (Végső 60.), Nagy T. (Polényi a szünetben), Tóth (Starosta 60.), Kulcsár (Gulyás 60.), Bakos (Ötvös 60.), Farkas (Gyurján 60.), Tangel (Rezes 60.), Hornyák (Kártik 60.)

Zoran Spisljak vezetőedző: - Az volt a célunk, hogy akik kevesebbet játszottak, illeltve a fiatalok lehetőséget kapjanak. Több dolgot szerettünk volna a játékban javítani, volt amiben sikerült is fejlődni, de van még amin változtatni kell, építjük tovább a csapatot.

Dankó László