NYHApp: még kátyúzásra is használható a városi alkalmazás

Látványos felvételek érkeztek a NYÍRVV-től, mely a néhány héttel ezelőtt útjára indított NYHApp egyik előnyös tulajdonságát emeli ki. A minden mobilkészülékre letölthető telefonos applikáció (és a városüzemeltetés) segítségével tűnt el ugyanis egy kátyú a városban. 

A Nyíregyháza Applikáció segítségével beérkezett lakossági bejelentésnek köszönhetően a Forgó utcán keletkezett kátyú kijavítását végezték el múlt héten a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai. Kérdésünkre Petró Árpád, a városüzemeltető cég ügyvezetője elmondta, ezzel is érzékelhető az applikáció egyik nagy előnye, hogy közvetlenül lehet kapcsolatot teremteni a szolgáltatókkal.

Megtudták, megoldották

– Nagyon köszönjük az ilyen jellegű bejelentéseket, hiszen munkatársaink nem lehetnek ott mindenhol, s nem észlelhetik az összes problémát, amit egy adott lakókörnyezetben élők viszont igen. Régi vágyam volt, hogy áthidaljuk a lakosság és a cégek közötti távolságot, erre is jó az NYHApp. Ami ezt a konkrét esetet illeti, ahogy beérkezett a jelzés, megvizsgáltuk a helyszínt és az erőforrásainkat, s rövid időn belül cselekedni is tudtunk, reméljük, hogy az ott lakók és arra járók örömére. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden gondot azonnal orvosolhatunk, de igyekszünk. Érdemes hangsúlyozni, hogy például az éves rendszerességű, most záruló nagyfelületű útjavítási munkálataink egy részét is lakossági bejelentések alapján végezzük el, így kerülnek bele a kivitelezési csomagba. Ebből is látszik, hogy komolyan vesszük az interaktivitást, és arra törekszünk, hogy mindent mielőbb megoldjunk.

Bejelentés NYHApp-pal

Az ügyvezető kiemelte, továbbra is kérik a városlakókat, amennyiben Nyíregyházával kapcsolatos észrevételük, javaslatuk van, azokat az NYHApp-on keresztül történő bejelentéseikkel tegyék meg egyszerűen és kényelmesen, ezzel is segítve munkájukat. Ez is egy fontos funkciója annak a Google Play áruházból, valamint az APP Store-ból (az androidos, illetve IOS-es telefonokra) letölthető alkalmazásnak, amelynek számos rengeteg előnye van még. Csak példák: folyamatos tájékozódás Nyíregyháza híreiről, eseménynaptár, kedvezményrendszer, hulladékszállítás rendje, okostérkép – s még sorolhatnánk. Egyben köszönve az együttműködést, az igazgató hozzátette: „Társaságunk a városlakókkal együtt tehet még többet egy szebb és biztonságosabb városért!”