Apácák a múzeumfaluban – Pénteken folytatódik a jubileumi Mandala Nyár

A hagyományoknak megfelelően saját produkció nyitotta a Mandala Nyár programsorozatot a múlt héten, július 8-án pénteken pedig a Zenthe Ferenc Színház érkezik Nyíregyházára. A Sóstói Múzeumfaluban az Apácák című musical vígjátékot láthatja a közönség 20 óra 30 perctől.

Múlt hét pénteken elkezdődött a 30. Jubileumi Mandala Nyár programsorozat. Az előadások helyszíne idén is a Sóstói Múzeumfalu. Nyár. Nagyoperett, vígjáték, musical, komikus eposz, családi pantomim, stand up comedy, táncest, koncertek és improvizációs est is szerepel a 2022-es kínálatban. Ezen a héten pénteken vagyis július 8-án a Zenthe Ferenc Színház érkezik Nyíregyházára az Apácák című musical vígjátékkal.

Színes kínálat egész nyáron

Lesz még a nyár folyamán operett, a Mágnás Miska a Rátonyi Róbert Színház vendégjátékában és ha a Mandala Dalszínházra kíváncsiak, nem rég mutattuk be a Charley nénjét, ami egy remek zenés vígjáték, egy klasszikus vígjáték. Aldobolyi Nagy György zenéivel, Szenes Iván verseivel, Brandon Thomas szerzeménye, augusztus elején ez is látható lesz Mikó István rendezésében és szereplésével is egyben. Ezen túl lesz még Kalapács József koncert, hiszen hatvanéves jubileumot ünnepel és vendégül látjuk majd augusztus 16-án a Magyar Nemzeti Táncegyüttest is, akik a Tenkes Kapitányt táncolják el nekünk.” – nyilatkozta Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház ügyvezetője.

Családi programok

A Sóstói Múzeumfalu már hosszú évek óta helyszínt biztosít a Mandala Dalszínháznak. Ebben az évben július elsejétől augusztus 25-ig összesen 14 programmal készülnek a közönség számára. Ezek között családi elfoglaltságot is kínálnak, hiszen napközben a gyerekekre gondolnak, délután 16 óra 30 perctől is kezdődnek majd a program a következő hetekben a múzeumfaluban.