Alig egy hónap múlva nyit a strand!

 Mint ahogyan korábban is megszokhatták, idén is gyereknaphoz kapcsolódóan nyitja ki kapuit a sóstói Parkfürdõ. Pontosabban egy nappal hamarabb, hiszen már május 27-én, szombaton megkezdõdik a 2017-es szezon, és innentõl kezdve augusztus végéig mindennap, hétfõtõl vasárnapig meg lehet mártózni a strand habjai között. A „nyitóhétvége” különlegessége, hogy a gyerekeké lesz a fõszerep és ajándékkal is kedveskednek nekik. Május 27-én és 28-án a 10 év alatti vendégeknek ingyenes lesz a belépés, ennek azonban feltétele a gyerekek születési dátumát igazoló fényképes dokumentum felmutatása.

INGYENES BÚVÁRKODÁS ÉS AQUATORNA

Persze sok érdekes program is várja majd a vendégeket május 27-én, szombaton – tájékoztatta a Nyíregyházi Napló szerkesztõségét Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdõk Zrt. értékesítési vezetõje.
– A szombati nap folyamán ingyenes búvárkodási lehetõség várja a kicsiket, lesz zumba és aquatorna, a nagyobbaknak pedig egészségügyi szûréseket és életmód-tanácsadást biztosítunk, vasárnap pedig arcfestéssel és bábszínházi elõadással kedveskedünk a gyerekeknek. Természetesen a nyári szezont alapos elõkészítés elõzi meg, így a Sóstó-Gyógyfürdõk Zrt. egységeiben karbantartási munkálatokra kell számítani, ezért május 8. és 12. között részlegesen szünetel majd a szolgáltatás. A karbantartási munkák idején elvégzésre kerülnek az éves kötelezõ vízcserék, szûrõhomok cseréje, vízforgató berendezések felülvizsgálata és karbantartása, csõrendszerek tisztítása, a medenceterek karbantartása, valamint az egységek esztétikai karbantartása is, és május 2-ai kezdéssel megtörténik az 50 méteres versenymedence sátorfedésének bontása is. 

(Szerzõ: Bruszel Dóra)

 

Az Aquarius Élményfürdõ, az Aquarius Fürdõgyógyászat és a Hotel Fürdõház wellnessrészlege 2017. május 8-ától 12-éig karbantartási munkálatok miatt az alábbi rend szerint mûködik:

                                                                        Zárva tart                                              Nyitás
Aquarius Élményfürdõ                       2017. május 8-ától 12-éig          2017. május 13., szombat 9.00

Aquarius Fürdõgyógyászat 2017. május 8-án és 9-én nem üzemelnek,               2017. május 10.
                gyógyvizes medencéi így a súlyfürdõ, gyógyvizes gyógymedence
                            fürdõ és a víz alatti csoportos gyógytorna
                                    szolgáltatások az említett két napon
                                                    nem lesznek elérhetõek.
                                         A többi kezelésfajta ezen idõszak alatt is
                                                       zavartalanul igénybe vehetõ!

A Hotel Fürdõház*** 2017. május 8-án és 9-én                                          2017. május 10., szerda 9.00
wellnessrészlege

ÚJRA A SZABAD ÉG ALATT

Elbontják az Aquarius Élmény- és Parkfürdõ 50 méteres uszodájának sátorfedését, így az uszoda 2017. május 2–13. között zárva tart, kérik Önöket, hogy belépõjegyeiket ennek figyelembe vétele mellett váltsák meg!