Zajlanak a munkálatok a Korányi Frigyes út új körforgalmánál – Friss hírek a lezárásokról
Fotó: Szarka Lajos

A tervek szerint elindult az új körforgalom kivitelezése a Korányi Frigyes úton. Várhatóan ősz elejére elkészülhet a forgalmas és balesetveszélyes Csaló közi csomópont teljes megújítása, jelenleg az első ütem szerinti korlátozás van érvényben.

Tamás Ádám, a KE-VÍZ 21. Zrt. projektvezető-helyettese arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy jelenleg közműkiváltások folynak a Csaló köz nyugati ágában, ezzel párhuzamosan pedig a meglévő pályaszerkezet bontása zajlik.

– Előre láthatóan szerdán, azaz július 8-án lesz bevezetve a 2-es ütem, amikor zárjuk a Csaló köz keleti ágát, amellyel együtt jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom lesz biztosítva az arra közlekedőknek – emelte ki Tamás Ádám.

Ahogy arról már korábban írtunk, a cél az, hogy minél hamarabb befejezzék a munkálatokat. – A határidő szeptember második felére esik, akkor már az iskola elkezdődik. Szeretnénk addigra elérni, hogy a Korányi két irányban használható legyen. De addig biztos, hogy komoly korlátozásokra lehet számítani. A Csaló köz szinte végig le lesz zárva, a Korányin várhatóan július 8-tól váltakozó irányú forgalom lesz, ami biztos fennakadásokat fog okozni, lévén, hogy elég forgalmas útszakaszról van szó – mondta el korábbi tájékoztatásában a KE-VÍZ 21. Zrt. projektvezető-helyettese.

A zavartalan és minél gyorsabb munkavégzés érdekében kérik az érintett útvonal mellett lakók és az arra közlekedők türelmét és megértését, egyben a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és ne megszokásból közlekedjenek.

 

Kapcsolódó tartalmak:

Új körforgalom a Korányin – Kedden indul a kivitelezés a Csaló közi csomópontban

Nemsokára indulhat a Csaló közi körforgalom építése - Figyelembe vették a kéréseket

Kapcsolódó galéria

Jó ütemben haladnak a munkálatok a Korányi úti körforgalomban