VIDEÓ - Megmutatjuk az összes Spartacus gólt ami ősszel esett!

 A 14. helyen zárta az őszi szezont a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. 25 pontot szerzett a Szpari, 6 győzelem és 7 döntetlen mellett 8 alkalommal szenvedett vereséget az együttes. 28 gólt lőtt és 28-at kapott, mindössze egy, a Cegléd elleni idegenbeli találkozó volt ahol nem született gól, a Békéscsaba elleni 6-3-as siker alkalmával pedig 9-et is láthattak a nézők, de a Vasas és a Tiszakécske elleni 3-3-as meccs is sok gólt hozott.

 Hazai környezetben 15, idegenben 10 pontot szerzett az együttes, a 6 győzelemből 4 a Városi Stadionban született. Érdekesség, hogy Nyíregyházán sokkal több gólt lőtt és többet is kapott a Szpari mint idegenben, 20/18 a hazai, 8/10 az idegenbeli mérleg. Az alábbi linkre kattintva az összes gólt megnézheti: 

Ami a játékosokat illeti, Fodor Ferenc egy meccsről sem hiányzott, és mindig kezdő volt. A legtöbb gólt - nyolcat - Pekár László szerezte, Hornyák Marcell és Rezes László 4-4, Fodor Ferenc 3 alkalommal volt eredményes. Kiállítás nem volt az ősszel, a legtöbb sárga lapot - hatot - Gulyás Máté kapta. A saját nevelésű fiatalok szempontjából fontos volt az ősz, heten is játéklehetőséget kaptak, többen rendszeresen. 

Dankó László

Fotó:Trifonov Éva