Vidd haza a stadiont - Csütörtökön ereklyékhez juthatnak a szurkolók a Városi Stadionban

Legendás meccsek, rendezvények, sportesemények helyszíne volt évtizedeken keresztül a Városi Stadion. Bár igyekeztek folyamatosan megőrizni állapotát, ma már nem felel meg a kor követelményeinek, és NB-II-es mérkőzések rendezésére sem kapta meg a licencet. Helyét egy új, XXI. századi stadion veszi majd át. 


Az építkezés megkezdése előtt Nyíregyháza MJV Önkormányzata, a NyírVV Nonprofit Kft és a Nyíregyháza Spartacus FC közösen lehetőséget biztosít arra, hogy a szurkolók is elbúcsúzhassanak a Városi Stadiontól, és egy-egy ereklyét is magukkal vigyenek.

2021.06.17-én, csütörtökön 17 és 18 óra között 100 db széket, a kapufa és a háló darabjait kaphatják meg a drukkerek. Egy-egy szurkoló egy-egy emléktárgyat vihet magával. A tárgyak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így érkezési sorrendben kerülnek kiosztásra, a helyszín pedig a nagy műfüves pálya melletti parkosított terület. Az eseményen a Nyíregyháza Spartacus több labdarúgója is részt vesz, akikkel találkozhatnak a szurkolók, és közös fotók is készíthetők.