Vészhelyzeti ügyfélfogadás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségen

A koronavírus miatt rendkívüli helyzetre tekintettel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségen megváltozott az ügyfélfogadás rendje. Az erről szóló főügyészi tájékoztatót közöljük.

A 40/2020 (III.11.) számú Kormányrendeletre figyelemmel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei főügyészségen ellátott soros ügyészi szolgálat kapcsán az alábbi tájékoztatást adom.

A hetente egy napon szerdánkánt a Főügyészség 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 4. alatti székhelyén megtartott soros ügyészi szolgálat megtartását 2020. június 30. napjáig felfüggesztettem. Ezen időpontig a személyes ügyfélfogadás nem működik. Ez a rendelkezés a kibocsátott idézések alapján történő megjelenési kötelezettséget nem érinti.

Az idézésekre a megadott helyen és időpontban meg kell jelenni. Az ügyészségre beadványokat e-mailben a szabolcs-szatmar-bereg.fou@mku.hu címre, levélben a 4400 Nyíregyháza Bocskai u. 4. címre vagy a székház bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába bedobva lehet eljuttatni. Ügyfélkapuval illetve elektronikus kapcsolattartással rendelkezők az elektronikus kapcsolattartási rendszeren keresztül is benyújthatják kérelmeiket.

Ezek intézése a szokásos hivatali rendben történik.

 

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség