Veretlenek maradtak a hétvégén
A Nyíregyházi Sportcentrum leány kézilabdacsapata két mérkőzést is játszott, sikerrel.

Bakosi Péter és Helebrandt Máté aranyéremmel tért haza az utolsó fedett pályás atlétikai megmérettetésről. A bajnokság jól szolgálta a tavasszal kezdődő versenyidényre való felkészülést. Helebrandt Máté most edzőtáborba utazott, majd több nemzetközi versenyen áll rajthoz. 

                    Kézilabda                            

Gyenge kezdés után erős folytatás jellemezte a Nyíregyházi Sportcentrum U13 leány kézilabdacsapatának hétvégi szereplését Nádudvaron. Sajnos nem úgy indult a torna, ahogy eltervezték. A Nádudvar elleni összecsapás sima győzelemnek ígérkezett, de a sorra elkövetett buta hibáknak köszönhetően elvesztettünk egy pontot. A nehezebb találkozót a Kalmár együttese jelentette. Az első mérkőzés hibái után sikeresen összeszedték magukat a lányok. Határozott védekezéssel, látványos, merész támadásokat vezetve nyerték a találkozót.  

Nyíregyházi Sportcentrum–Nádudvar 14–14 (8–5)
Kalmár Zoltán DSE–Nyíregyházi Sportcentrum 13–17 (6–10)

Nem sikerült a győzelem a junior férfi kézilabdásoknak Kecskeméten. A gyenge védekezés és a pontatlan támadójáték vezetett a sikertelenséghez.

Kecskemét–Nyíregyházi Sportcentrum 32–24 (15–12)

Kosárlabda

Jó tempóban kezdett a Sportcentrum Kadett A kosárlabdacsapata a Vasas ellen hazai pályán. Több meghatározó játékos nem tudta vállalni a játékot, emiatt nem a megszokott taktikával és szerkezettel állt fel a csapat. Az első félidőt minimális előnnyel zárták a mieink, a második játékrészben viszont elfáradtak és rossz döntéseket hozva, végül alulmaradtak a nagyon erős fővárosi csapattal szemben.

NYSC KA–Vasas Akadémia 67–78

Röplabda

Az Országos Röplabda Ifjúsági Bajnokság II. fordulójának nagy volt a tétje. Nagy Attila tanítványainak három mérkőzésből kettőt nyerni kellett, hogy bekerüljenek az országos döntőbe. Legyőzték az Eger és az EMERICUS csapatát, ezzel teljesítették a kitűzött célt.

Nyíregyházi Sportcentrum–Eger 3–2
Vasas–Nyíregyházi Sportcentrum 3–0
Nyíregyházi Sportcentrum–EMERICUS 3–1

BNM-DL