Változások – Helyszínváltoztatásokkal, de tovább folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza!
Fotó: Illusztráció

Tovább folytatódnak, azonban változhatnak a helyszínek a Mozdulj Nyíregyháza! ingyenes mozgásprogramjainál. A népszerű sportolási lehetőség régi és új programokkal és rendezvényekkel várja az érdeklődőket. A következő három hétben továbbra is minden foglalkozást megtartanak, azok egy része viszont új helyszínen lesz elérhető, november utolsó vasárnapján pedig Rubint Rékával várják majd a mozogni vágyókat a Fitt Születésnap rendezvényre.

A november végéig tartó Mozdulj Nyíregyháza! ingyenes programsorozat minden eleme tovább folytatódik. Délelőtti, délutáni és hétvégi programokkal is várják a gyerekeket, felnőtteket, időseket, sőt, egész családokat is, azonban néhány esetben új helyszínen tartják meg a már megszokott foglalkozásokat.

A következő 3 hétről van szó, teljes mozgásrenddel megyünk tovább, a hétfő-szerda délelőtti szenior tánc és örömtánc, ami a VMKK-ban kapott helyet, átkerül a Honvéd utcára, az Alvégesi Művelődési Házba, változatlan időpontokban és oktatókkal. Ami nagy öröm, hogy az Aréna továbbra is helyet biztosít számunkra, hiszen amíg ilyen kedvező az időjárás, addig hétfőn és szerdán reggelente az esésmegelőzés és a csontritkulás mozgásprogram is 8 órától várja a mozogni vágyókat.”

November 27-én pedig ismét lesz Fitt Születésnap, időjárástól függően, jelen állapot szerint a Continental Arénában várja majd Rubint Réka a mozogni vágyó nyíregyháziakat. A sportreferens felhívta minden érdeklődő figyelmét, hogy kedvezőtlen időjárás esetén az Atlétikai Centrumban rendezik meg a szülinapot, amelyről időben tájékoztatják majd az érdeklődő lakosságot.