Utoljára idegenben - A III. Kerület vendége lesz a Nyíregyháza

A III. Kerület ellen lép pályára a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. A csapat legutóbb győzött, ezzel megszakította nyeretlenségi sorozatát. Vasárnap is szeretné begyűjteni a három pontot a Szpari. 

Debreceni Zalán nem csak játékosnak, kabalának sem rossz. A fiatal védő Csákváron játszott sérülése előtt utoljára, és akkor nyert utoljára a Nyíregyháza Spartacus. Majd következett egy hét meccses rossz széria, ám múlt vasárnap Debreceni visszatért, a Szpari pedig ismét győzött. 

- Nagyon vártam már, hogy visszatérjek. Kicsit elhúzódott, de az utolsó három meccsen szeretnék ott lenni. Hogy jó kabala lennék? Nem csak rajtam múlt a siker legutóbb, igazi csapatmunka volt. Jó érzés volt ismét pályán lenni, van némi meccshiányom, és bár rengeteget dolgoztunk Darabos Balázzsal, azért elfáradtam. De nagyon örültem a győzelemnek - mondta Debreceni Zalán játékos. 

 Koncentráltan játszott a Nyíregyháza a Békéscsaba ellen, és már az első félidőben eldönthette volna a találkozót. Most ahhoz a III. Kerülethez látogatnak a mieink, mely a kiesés elkerüléséért küzd, így várhatóan kettőzött erővel lépnek pályára. A mieinknél fontos, hogy a támadók értékesítsék a kidolgozott helyzeteket. Ez legutóbb sikerült. 

- A játékunk az előző mérkőzéseken is megvolt, sok helyzetet alakítottunk ki, de akkor nem sikerült ezeket értékesíteni, most viszont igen. Aminek örültem, hogy bár hétről-hétre vannak jó egyéni teljesítmények, most nem volt átlag alatti, és ez segített minket győzelemhez. A III. Kerületnek a vasárnapi meccs az utolsó esélye a bennmaradásra, de mi csak magunkkal foglalkozunk, és nyerni akarunk ellenük. Egy szervezett csapatról van szó, ezért is volt meglepő a legutóbbi nagy arányú vereségük - mondta Feczkó Tamás vezetőedző. 

A vasárnapi mérkőzés 17 órakor kezdődik Budapesten. A Szpari május 22-én a Szeged ellen zárja a szezont.