Újra Czomba Csaba a megyei elnök

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete március 22-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok egyhangú szavazással újra Czomba Csabát választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetét.

További képekért kattintson a fotóra!

Czomba Csaba az 1990-ben alakult Első Keleti Műszaki Fejlesztő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (ELKE Kft.) tulajdonos-ügyvezető igazgatója, amely ma 100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozásként, 15 fő alkalmazottal működik. A társaság szakterülete az ipari automatizálás, más néven irányítástechnika, az épületvillamosság, valamint a légtechnika. A cég tevékenységi köre komplex ipari automatizálás és gépgyártás, mint fővállalkozás, amit kiegészítenek tervezési, szoftverfejlesztési, kivitelezési, beüzemelési munkák, valamint új berendezések fejlesztése, pótlólagos automatizálás, illetve szaktanácsadás, tanulmányterv-készítés, kül- és belkereskedelem.

Az ELKE Kft. működési területe kiterjed országhatárainkon belülre és azon túlra is.
Az újra megválasztott megyei elnök 2006-tól társelnökként a VOSZ Ügyvezető Elnökségének tagja, 2008-tól a PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány Kuratóriumának elnöke, valamint 2016-tól a Nyíregyházi Egyetem konzisztóriumi tagja is egyben. A vállalkozó mindezek mellett 2012–2013 között a VOSZ soros elnökeként is segítette a szövetség munkáját.
Czomba Csaba vállalkozói és társadalmi tevékenysége elismeréseképpen 2000-ben és 2004-ben
„Az Év Vállalkozója” elismerést, valamint 2006-ban Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át.

VOSZ

(Fotó: Szarka Lajos)