Új helyszínen a röplabda és a kosárlabda meccsek

Előnnyel várhatja a Női Röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját a Fatum Nyíregyháza. A mieink 3-1-re nyertek Újpesten az első mérkőzésen. A szombati meccs helyszíne a Zrínyi Tornacsarnoka lesz a Tiszavasvári úton. 

Remekül játszott a női röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Fatum Nyíregyháza. A csapat idegenben verte 3-1-re az Újpestet, így amennyiben a visszavágón két játszmát nyernek a mieink, már biztosan a négy közé jutnak. Persze senki nem akar csak két szettet nyerni a Fatumnál, a csapat szeretne ismét győzni az év utolsó tétmérkőzésén. Mindezt szokatlan helyszínen teheti majd meg a csapat, mivel a találkozót a Zrínyi Tiszavasvári úti csarnokában rendezik szombaton. A gárda már itt edz, de mivel alacsonyabb a belmagasság, így ezt meg kell szokniuk a játékosoknak. Itt játszik majd a kosárlabda együttes is. 

Fontos információ, hogy a csarnok befogadóképessége korlátozott. Arra kérik a szurkolókat, hogy a helyszíni sorban állás elkerülése érdekében online vásárolják meg belépőjegyeiket elővételben. Az éves bérlettel rendelkezők – a szokásosnak megfelelően – bérletük felmutatásával léphetnek be a tornacsarnokba. A mérkőzés napján jegyeket a helyszínen csak korlátozott számban lehet venni, így érdemes időben érkezni. 

A Fatum – Újpest meccs szombaton 18 órától kezdődik, vasárnap este pedig 6 órától a Hübner Nyíregyháza BS a Kaposvárt fogadja a Tiszavasvári úti csarnokban.