Tudja mikor lesz ismét 20 fok nappal? - Benedek meghozza a meleget

Tudja mikor lesz ismét 20 fok nappal? -  Benedek meghozza a meleget
Szombaton helyenként 20 fokig emelkedik a hőmérséklet. (Fotó: internet)

Vasárnap Baján 24,4 fokig emelkedett a hőmérséklet. A nyárias időnek egy hidegfront vetett véget, de a hét második felében lassú felmelegedés következik, így ismét kellemesen alakul a hétvége időjárása.

 

Kedden a nap nagy részében erősen felhős lesz az ég, de időnként elvékonyodik, majd késő délutántól északnyugat, nyugat felől felszakadozik, estétől csökken a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerdán napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. Éjszaka -3 és +4nappal 9 és 14 fok között alakulnak a hőmérséklet szélsőértékei.

Csütörtökön napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérik. Az éjszakai minimum 0és -5, a nappali maximum 11 és 16 fok között várható. Benedek meghozza a meleget, folytatódik a felmelegedés a hétvégén is.

Pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Csapadék nem várható. Az északias szél helyenként élénk lesz. Éjszakai a hőmérséklet -3 és +4 fok közé süllyed, nappali 14 és 19 fok közé emelkedik.

A hétvégén még ennél is melegebb lehet, szombaton helyenként 20 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: hirado.hu