Továbbra is veretlen az AQUA SE OB serdülő csapata

A hazai forduló pikantériája Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok volt, aki kettő meccset is vezetett. A bajnok elismerően nyilatkozott, hogy meg van elégedve a Nyíregyháza sportszakmai munkájával és a nagyszerű körülményekkel ami a vízilabdások edzésinek és meccseinek lehetőséget biztosít. Örömmel látja, hogy jó kezekben van a sportág utánpótlás nevelése.

Vasárnap hazai medencében ugrottak vízbe az országos vízilabda bajnokságban az AQUA Sport Egyesület gyermek, serdülő és ifjúsági csapatai a Dunaújváros ellen. A serdülő csapat magabiztosan kezdte a mérkőzését több szép gólt is lőve irányította a találkozót, így továbbra is hibátlan a D csoportban. A gyermek csapat egy szoros mérkőzést játszott a hazai közönség előtt, azonban az utolsó negyed hibái megbosszulták magukat és nem sikerült megnyerni a találkozót. Az AQUA SE ifi csapata újra győzelemmel örvendeztette meg a mérkőzésre kilátogatókat és egy magabiztos győzelemmel hagyta el a medencét.

- Serdülő csapatunk tovább folytatta a jó sorozatát és hibátlanok vagyunk a D csoportban. A mérkőzés végére magunkra húztuk a dunaújvárosi csapatot amivel izgalmasabbá tettük a mérkőzést. A folytatásra  ki kell javítanunk a hibákat, hogy a célunk elérjük és megnyerjük a csoportunk. A gyermek csapat izgalmas mérkőzést játszott. Vannak dolgok amelyekben javultunk viszont a meccs végére elfáradtunk. Az ifi csapat egy magabiztos játékkal, újra a jó útra tért és sikeresen abszolválta a játéknapot.  -mondta Hatvani Péter OB utánpótlás edző. 

Gyermek
AQUA SE - DFVE 7-12  (2-3, 2-2, 3-4, 0-3)
Gólszerzők: Tolnai D. 3, Koi G. 2, Manzdák M. , Maczkó M.

Serdülő

AQUA SE -DFVE 10:8 (5-2, 2-3, 2-0, 1-3)
Gólszerzők: Pelle L. 6, Radóczi B. 2, Rudik , Éder-Pavolek D. 

Ifjúsági
AQUA SE - DFVE 13:5 (2-1, 5-2, 2-1, 4-1)
Gólszerzők: Pelle Gy. 7, Pelle L. 3, Galambvári G., Pettendi Sz., Kun B.