Szombaton jön a 30. Nyuszi Futás!

Szombaton rendezik a Nyuszi Futást. Sok különleges programmal várják a szervezők a családokat az Atlétikai Centrumban. 

A tavasz egyik legbiztosabb jele a Nyuszi Futás. 30 éve amolyan évnyitó rendezvény mindez Nyíregyházán. A családi programon rendszeresen sokan vesznek részt, a szervezők pedig abban bíznak, idén is sok gyereket láthatnak vendégül. 

-Tavaly is több mint ezren vettek részt az eseményen, és reméljük idén is sokan döntenek majd  úgy, hogy április 8-án mozgással töltik a délelőttöt. Egy igazi évindító programnak szánjuk, de idén nagyon sok szabadidős sportprogrammal várjuk a nyíregyháziakat. Május 1-jén például különleges eseményt szervezünk, ahol lehet egy akadálypályát teljesíteni, úszni, kosarazni, vagy éppen Rubint Rékával együtt sportolni - mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. 

A program 10 órakor kezdődik, majd folyamatosan indulnak a versenytávok. 400 métert kell futniuk a kicsiknek, a nagyobbaknak, és a családoknak egyaránt. Számos kiegészítő program is várja a családokat, így már készül a tojásfa, lesz cukorágyú és Tapsi Expressz. 

- Lesz bohóc, lufihajtogatás, ugrálóvár, és sok-sok ajándék. Több mint száz ajándékot adunk majd át a tombolasorsolás során, és bízunk abban, mindenki boldogan távozik szombaton a Nyuszi Futás végén - mondta Dajka László főszervező. 

A Nyuszi Futás helyszíne az Atlétikai Centrum, mely tavaly már jól vizsgázott. Az előrejelzések nem ígérnek jó időt szombatra, ezért a szervezők úgy készülnek, hogy ismét zárt térben lesznek a programok, leszámítva a Tapsi Expresszt, mely a szabadban szállítja majd a kicsiket.