Téli-tavaszi átállást segítő közlekedésbiztonsági akció
Fotó: police.hu

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatallal együttműködve idén is megrendezi a gépjárművek téli-tavaszi átállását segítő közlekedésbiztonsági akciót.

A vármegyei rendőr-főkapitányság és a kormányhivatal munkatársai mobil műszaki vizsgaállomásra várják azokat a gépjárművezetőket, akik szeretnék szakemberek segítségével felkészíteni gépjárműveiket a tavaszi-nyári közlekedésre.

A gépjárművek aktuális műszaki állapotát ingyenesen ellenőrzik a szakemberek 2023. március 25-én 9 óra és 16 óra között Nyíregyházán, a Nyír Pláza bevásárlóközpont (Nyíregyháza, Szegfű utca) parkolójában.

A rendezvényre várják a kerékpárosokat is, a szakemberek átvizsgálják a kétkerekű közlekedési eszközöket is, és a rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai elvégzik a Bike Safe kerékpárregisztrációt.

Az átvizsgáláson résztvevő járművezetők kisebb ajándékokra, ablakmosó folyadékkal feltöltés, apró biztonsági eszközök is számíthatnak.

 

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság