Sztárvendégek is érkeznek a városi nőnapi ünnepségre
Fotó: Illusztráció

Hamarosan a tavasz színei belopják magukat a szívünkbe, és megérezzük a tulipán, a jácint, valamint a nárcisz illatát. Mindez pedig azt jelzi, hogy közeleg a nőnap, amit Nyíregyházán március 5-én 15 órától nem is akármilyen módon ünnepelnek meg. A Continental Arénába várják a hölgyeket, akik iránt többek között sztárvendégek is kifejezik majd tiszteletüket és megbecsülésüket, színes produkciókkal.

Szinte már hagyomány, hogy Nyíregyházán március 8-án – vagy legalábbis a dátumhoz közel – ünnepséget rendeznek a hölgyeknek nőnap alkalmából. Eddig a rendezvénynek a Váci Mihály Kulturális Központ adott otthont.  Idén azonban a városvezetés szeretné, ha minél többen részesülnének az ünnepségből, így a Városi Nőnap átköltözik a Continental Arénába, és mindenki számára nyitott lesz, ráadásul a befogadótér is tágasabb. A belépés ingyenes.

Dr. Ulrich Attila: „a nőknek központi szerepük van az életünkben”

– Kétségtelen, hogy a nők központi szerepet töltenek be az életünkben, nemcsak az anyaság, hanem a család összetartásában is, már csak ezekért is ünnepelni kell őket minden évben. Nyíregyházán fontosnak tartjuk, hogy évről évre köszöntsük őket, ezt pedig idén egy nagyszabású ünnepséggel tesszük meg, itteni kötődésű és országosan ismert fellépőkkel.

4 for Dance: „új koreográfiát is bemutatunk”

– Néhány évvel ezelőtt már léptünk fel városi nőnapi ünnepségen, annak is nagy sikere volt és bízunk benne,  nem lesz ez másként idén sem – mondta el kérdésünkre Illés Dániel, a 4 for Dance tagja. – Mivel most a Continental Aréna lesz a helyszín, így sokkal több hölgyet is tudunk majd megszólítani és elérni a műsorunkkal. Itt lesz a V-Tech, Szabó Ádám és mi is új koreográfiákkal készülünk majd. A pandémia alatt önmagunk fejlesztésére és új műsorok betanulására szántuk az időt, így külön öröm, hogy ezt most bemutathatjuk itteni környezetben is. Új zenénk, új ruhánk és új koreográfiánk is van. Szerencsére már egyre több fellépésünk is körvonalazódik, hogy néhányat említsek: a napokban Papon jártunk, jövő héten Sárospatakra megyünk, márciusban Marokkó lesz az úti cél, nyáron pedig irány Albánia.