Színházi szilveszter Nyíregyházán

Meglepetéssel készül az év végi ünnepekre a Móricz Zsigmond Színház, idén először a pihenőnapokon is tartanak majd előadásokat, ami a színházi világban megszokott, de Nyíregyházán most újdonság lesz.
Dr. Kovács Ferenc polgármester örömmel fogadta a színház vezetőinek kezdeményezését, hiszen a két ünnep között sokaknak lesz idejük a kulturális kikapcsolódásra, és szívesen vállalta el a színházi szilveszter fővédnöki felkérését is.

 

DOLLÁRPAPA ÉS SZIBÉRIAI CSÁRDÁS


A karácsonyi ünnepek után, december 28-án bérletszünetben játsszák a Dollárpapát, 29-én a Szibériai csárdást, de ezen a napon a gyerekeknek is kedveskednek egy Koppélia-előadással.

További képekért kattintson a fotóra!

Schlanger András igazgató elmondta, a szilveszteri program ötlete pedig abból adódott, hogy a színészek szeretik együtt köszönteni az újévet, de a fellépések miatt ez nehezen volt összeegyeztethető. Most arra gondoltak, miért ne köszönthetnék az újévet a színházszerető közönséggel együtt.

 

ZENÉS KABARÉ ÉS MULATSÁG REGGELIG

 

A szilveszteri zenés kabarét korabeli jelenetekből állítják össze, majd terített asztalok várják a közönséget büfévacsorával. A vendégeket háromféle zenei stílus szórakoztatja majd, az újévköszöntést követően pedig az ilyenkor szokásos, hagyományos ételek kerülnek az asztalokra. A szervezők reményei szerint reggelig tart majd a Móricz Zsigmond Színház szilveszteri mulatsága. Akik máshol szeretnék tölteni a szilveszter éjszakát, azokat december 30-án este is várják a zenés kabaré-összeállítással.

Szoboszlai Tibor

(Fotó: Szarka Lajos)