Szavazzunk az európai RegioStars díj jelöltjei közé választott CityWalk projektre!

A Nyíregyháza város részvételével megvalósuló CityWalk projekt az európai RegioStars díj jelöltjei között! A Regiostars díj tulajdonképpen az európai fejlesztési projektek Oscarja, a legnagyobb európai szintű elismerés, amit a leginnovatívabb regionális fejlesztési projektek kapnak. Célja, hogy jutalmazza a kiválóságot, inspiráljon más régiókat és projektmenedzsereket.

Az Európai Bizottság minden évben díjazza azokat az EU támogatással megvalósuló projekteket, amelyek innovatív válaszokat adnak fontos európai kihívásokra.

Már a jelölés is siker

Óriási szakmai elismerés már a díjra jelölt projektek közé bekerülni is, a szakmai zsűri és a közvélemény által kiválasztott nyertesek pedig 2019. október 9.-én egy ünnepélyes ceremónia keretében Brüsszelben vehetik át a díjat.

Nyíregyháza is partner volt

Nyíregyháza partnerként vesz részt a gyalogosbarát városok fejlesztését célzó – az EU Duna Transznacionális Programjának társfinanszírozásával megvalósuló – CityWalk projektben. A CityWalk egyike a jelölteknek a klímabarát városok fejlesztését célzó kategóriában.

Mi is szavazhatunk rá!

A közvélemény is szavazhat, és a zsűri a döntése során a szakmai értékelés mellett figyelembe veszi azt is, hogy egy-egy projektre hány támogató szavazat érkezett. Fontos tehát, hogy minél többen szavazzanak a Nyíregyháza jó hírét európai szinten terjesztő CityWalk projektre!

Szavazni a https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ4 linken lehet – a CityWalk projekt második a listán.

Hajrá CityWalk!

 

Kapcsolódó tartalmak: