Sikeres volt a VIDOR 5. napja is! Kedden Hajdu Steve nevettetett a Bencs Villában!
Fotó: Szarka Lajos

A felújított, impozáns Bencs Villa a VIDOR új helyszíneként várta kedd este a kultúra, azon belül a humor szerelmeseit. A Fesztivál 5. napján Hajdu Steve közel egy órán keresztül mesélt szórakoztató történeteket és nem hiányoztak a zenés betétek, valamint az improvizációs, interaktív pillanatok sem.

Hajdu Steve már nem először lépett fel az év legvidámabb hetén; szívesen emlékezett vissza VIDOR-os élményeire, sikereire.

Én itt voltam az első VIDOR Fesztiválon, Pulcinella-, meg Arlecchino-díjasok is vagyunk Magyar Attila barátommal, sőt kiegészítő programban játszottunk a nyíregyházi, valamint a tiszalöki börtönben és Nagykállóban az elmegyógyintézeti részen – nekem ezek életem meghatározó pillanatai voltak.

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon is teltházas előadás volt kedd este. A Játékszín hozta el a Mennyei Hang című darabot, amelyben többek között Bánsági Ildikó és Gálvölgyi János is nevettetett.

A Kossuth térre pedig a 2016-os VIDOR-os sikere után ismét visszatért a Magashegyi Underground. A zenekar énekese, Bocskor Bíborka örömmel, szeretettel emlékezett vissza a pár évvel ezelőtti nyíregyházi koncertjükre és elismeréssel szólt a VIDOR Fesztiválról.

Szerintem eszméletlen színvonalas a VIDOR és nagyon jó a szervezés, kedves a vendégfogadás és a közönség is! Emlékszem, hogy 2016-ban annyira nyitott voltak a nyíregyháziak, átengedték magukat a zenének. Tehát nem volt távolságtartó a közönség, ami szerintem nagyon fontos az életben is, a közönségnek és saját magunknak is, hogy kíváncsiak legyünk, nyitottak legyünk és ezáltal kreatívak is tudjunk maradni.

A Magashegyi Underground ismét hozott finom, filozofáló dalokat, ugyanakkor a közönséget megmozgató, ugrálósabb slágerek sem maradtak el kedd este.

 

Kapcsolódó galéria

VIDOR pillanatok 20190827