Sajtóközleményt adott ki a Szövetségben Nyíregyházáért Frakció

A Fidesz nem meri tagadni dr. Kovács Ferenc polgármester közgyűlésen tett méltatlan kézjelzését. A polgármester és a Fidesz-frakció folyamatos személyeskedésekkel, minősíthetetlen hangnemben reagált minden egyes ellenzéki javaslatra és kérdésre az elmúlt években.

Ennek a stílusnak mielőbb véget kell vetni! Mi, nyíregyháziak nem így beszélgetünk! Ne hozzák ide a hazugságokra épülő kommunikációs stílust Budapestről!

Lengyel Máté frakciótársunk nem kért olyan dologért elnézést, amit nem is tett. Aki ismeri őt, az nagyon jól tudja, hogy a higgadtságából és a béketűréséből még a polgármester sem tudja kihozni. Ő egy dolog miatt kért bocsánatot: hogyha a lakosság által hozzá eljuttatott kérdések megsértették a polgármester lelki világát, akkor a kérdezők helyett is ő kért elnézést. De az általa feltett kérdések mind olyanok voltak, amikre a nyíregyháziak joggal várnak választ. Sajnálatos, hogy ezekre a polgármester nem akart válaszolni.

A polgármester ne bújjon gyáván a zárt ajtók mögé! Ha nincs mit titkolniuk a kínai akkugyár városunkba telepítéséről, akkor írjanak ki mielőbb közmeghallgatást!

Szövetségben Nyíregyházáért Frakció