Rövidesen edzőmeccsek - Munkában a röplabdások

Készül a bajnoki rajtra a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások kerete alaposan megváltozott a nyári szünetben. Az Extraliga október 22-én rajtol. 

Székesfehérváron kezdi a szezont a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások október 22-én idegenben rajtolnak az Extraligában, egy megújult csapattal. Sok fiatal érkezett, a tapasztaltabb játékosok egy része pedig hazájuk válogatottjában szerepel, ezért még vannak hiányzók. A keretben saját nevelésű fiatalok is helyet kaptak. Leonidas Gaitanakis vezetőedző elégedett a játékosok hozzáállásával. 

- Fizikai, erősítő edzésekre fókuszáltunk, majd nagy hangsúlyt kapott az egyéni képzés, hogy javítsuk a technikát, fejlesszük a képességeket. Pozitívak a benyomásaim a csapatról, optimista vagyok. Tudom, hogy a keret fiatal, és hosszú, kemény út vár ránk amin elindultunk – mondta Leonidas Gaitanakis vezetőedző.

Szeptember 9-én vívja az első felkészülési meccsét a csapat Diósgyőrben, majd ismét megrendezik Nyíregyházán a hagyományos Fatum Kupát szeptember 16-17-én. A házigazda Nyíregyháza mellett a Békéscsaba, az Újpest és egy szlovén csapat lép pályára a Continental Arénában. A bajnokság első fordulójában a MÁV Előre lesz a mieink ellenfele, az első hazai meccset az Újpest ellen vívja a csapat október 30-án.