Rászoruló családoknak adományoznak hűtőszekrényt a Város Báljának bevételéből Nyíregyházán
Az adományozó leveleket Dr. Kovács Ferenc polgármester, Dr. Ulrich Attila alpolgármester és Kiss Aranka, az Electrolux Lehel Kft. kommunikációs vezetője adta át a családok képviselőinek a városháza Krúdy termében

A Nyíregyháza Város Bálja 2019. alkalmából az Electrolux Lehel Kft. 28 darab hűtőszekrényt ajánlott fel a városnak. Ezeket az önkormányzat rászoruló családoknak adományozta. Az adományozó leveleket a városházán adták át.

A Nyíregyháza Város Báljainak bevételét az önkormányzat évek óta valamilyen jótékony célra ajánlja fel. Az elmúlt évben például 2 millió forintot adományoztak a Jósa András Oktatókórháznak, amelyből az egészségügyi intézmény 10 darab speciális kerekesszéket vásárolt. Dr. Kovács Ferenc polgármester elmondta, az idei jótékonysági bál célja a szegény családok támogatása volt, és az önkormányzat szociális rendszere választotta ki azokat a rászoruló családokat, akik megkapják a hűtőszekrényeket.

A családoknak csütörtökön szállítják ki a hűtőket

Az adományozó leveleket Dr. Kovács Ferenc polgármester, Dr. Ulrich Attila alpolgármester és Kiss Aranka, az Electrolux Lehel Kft. kommunikációs vezetője adta át a családok képviselőinek a városháza Krúdy termében. A kommunikációs vezető hangsúlyozta, a cég 15 éve van jelen a város életében és nem ez az első adományozásuk. Idén a nagycsaládosok számára ajánlottak fel 28 darab prémium minőségű alul fagyasztós hűtőszekrényt. Reméli, hogy a jövőben is tudnak segíteni a térség rászorulóinak.

A hűtőszekrényeket a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai csütörtökön reggel kezdik el kiszállítani az érintett családok otthonába.

Kapcsolódó galéria

Hűtőszekrény adomány rászoruló családoknak