Pár hónapja a nyíregyházi focistákat, most Cristiano Ronaldo csapatát gyúrta

Egy igazi hullámvasút volt az elmúlt hónapokban Varga Tamás élete. 2019-ben még a Nyíregyháza Spartacus masszőreként és fizioterapeutájaként dolgozott. Aztán úgy döntött, önálló praxisba kezd, a fővárosba költözött, csakhogy jött a Covid. De nem adta fel, és a labdarúgó EB alatt hatalmas megtiszteltetés érte. 

- A szövetségen keresztül keresett a portugál válogatott masszőröket, míg Budapesten voltak, így kerültem képbe. Hatalmas megtiszteltetés volt velük dolgozni, leginkább a rehabilitációban segédkeztünk. Ronaldot külön stáb kísérte, de vele is találkoztam, a többiek közül pedig több játékossal is remek volt a viszonyunk - mesélte Varga Tamás.

Kezdetben még tartották a távolságot a portugálok, de amikor kiderült, hogy Tamás nem csak masszőr, hanem a sérülések kezeléséhez is ért, egyre többen fordultak hozzá segítségért. Rui Patrício és Rúben Dias is rendszeresen a kezei alá került, a Manchester City játékosával a végére kifejezetten jó lett a kapcsolatuk. 

- A mérkőzések előtt nem mi készítettük fel a játékosokat, de a találkozók között igyekeztünk nekik segíteni. A csoportmérkőzések után mindenki megköszönte a munkánkat, így Cristiano Ronaldo is - tette hozzá Varga Tamás. 

Most a masszőr szeretne segíteni, így árverést indított egy, a portugálok által aláírt pólóra lehet licitálni a Facebook oldalán. Egy alapítványnak gyűjt, egy gyermek rohamkocsira.