Női röplabda kupadöntő - Nyíregyháza lesz a finálé helyszíne!

Az év első elnökségi ülését tartotta az MRSZ, amelyen az ügyek fontossága miatt teljes létszámban képviseltették magukat a tagok - olvasható a szövetség közösségi oldalán. 

Ezek közül kiemelkedik a szövetségi kapitány kérdésköre. Döntés született a női kapitány tisztéről, amelyet a jövőben a lengyel Jakub Gluszak lát el. A Vasas Óbuda vezetőedzője az előző idényben bajnoki címet szerzett a csapatával, majd az ősz folyamán a Bajnokok Ligájának főtáblájáig vezette a piros-kékeket.

A férfi kapitány ügyében február 28-ig további javaslatokat vár az MRSZ Elnöksége a Szakmai Kollégiumtól.

Sokak számára fontos téma a Röplabda Magyar Kupa döntőjének időpontja és helyszíne. Idén kettéválnak a küzdelmek a rendezési körülmények, illetve az M4Sport televízió igényeinek megfelelve az elnökség a címvédők otthonába delegálja a döntőt két eltérő időpontban.

A női döntőt február 13-án, csütörtökön játsszák le a nyíregyházi Continental Arénában, míg a férfiak fináléjára február 28-án, a kecskeméti Messzi István sportcsarnokban kerül sor. A női sorozatot legutóbb a Fatum Nyíregyháza nyerte meg, így a csapat hazai környezetben védheti meg címét.