Nemzetközi versenyen is dobogósok a flexisek

Zlinben rendezték meg a 10. Cseh Aerobik Opent, ahol 11 ország képviseltette magát: Ausztria, Fehéroroszország, Magyarország, Kína, Olaszország, Litvánia, Románia, Oroszország, Szlovákia, Ukrajna és természetesen Csehország.

Nagy büszkeség, hogy az országok bemutatkozásánál a nyíregyházi sportolók vihették a nemzeti zászlót és képviselhették a többi, hazánkból érkező csapatot.

Pénteken és szombaton folytak a selejtezők, ahol két egyéni versenyzőnk és egy csapatunk küzdött a döntőbe jutásért.

[REKLAM]

Egyéni kategóriában 62 versenyző közül (amely a legnehezebb kategória!) Farkas Gréta az előkelő 18., míg Magyar D. Vanda a 26. helyen végzett.

A kezdeti megilletődöttség után csapatunk a 7. helyen jutott be a döntőbe.

Vasárnap már magabiztosan lépett csapatunk a pódiumra és a bemutatott gyakorlattal felállhattak a dobogó 3. fokára. Csapattagok: Albrecht Zsófia, Perényi Dorina, Magyar D. Vanda, Sipos Vivien Beatrix, Bogár Eszter.

Az edzők, Magyar D. Judit, Magyar D. Anna és Takácsné Gaál Krisztina mindig is hittek abban, hogy kiemelkedő és lelkes munkájuk meghozza az áhított nemzetközi eredményt is.

A következő megmérettetés Szlovákiában lesz, ahol reméljük, további sikereket fognak elérni a Flexi-Team Aerobik Egyesület versenyzői.