Négy gól és két kapufa  - Ezúttal a Gesztelyt győzte le a Spartacus

Szerdán a Gesztely érkezett Nyíregyházára, a borsodi csapattal jó viszonyban van a Szpari, már a nyári felkészülés során is találkozott a két együttes. A mieinknél a kisebb sérüléssel bajlódó Hamed csak kintről figyelhette a társakat.  

Jól kezdődött a meccs hazai szempontból, Györgyi Arthur veszélyes beadása Mészárosról pattant saját kapujába, 1-0. A 15. percben megduplázta előnyét a Spartacus, Györgyi Arthur szabadrúgása után Hornyák Marcell csúsztatott a kapuba, 2-0. A 35. percben Györgyi Arthur két gólpassz után már ő maga volt eredményes, 20 méterről hatalmas gólt lőtt, a labda a felső lécről vágódott a gólvonal mögé. Az első félidő végére még jutott egy Hornyák kapufa, így maradt a 3-0.  

A második félidő egy Pataki lövéssel indult, de mellé ment a labda, majd Hornyák erős lövése a felső lécről pattant ki. A 60. percben Starosta lőtt mellé Hornyák visszapassza után, majd több lehetősége is volt a Szparinak, de a 80. percig kellett várni az újabb találatra. Ekkor Pataki Bence jó indítása után Starosta Dávid lőtt a kapuba, 4-0.  A végére jutott egy-egy Oláh, Györgyi és Starosta próbálkozás, de nem sikerült betalálni, így az eredmény már nem változott.

Nyíregyháza Spartacus – Gesztely 4-0 (3-0)

Nyíregyháza: Fejér – Svedyuk, Fodor (Hunyadi), Végső, Trencsényi, Farkas, Pataki (Czár), Györgyi, Starosta, Kalocsai (Sztankó), Hornyák (Oláh)

vezetőedző: Gálhidi György

Gól : Mészáros(öngól), Hornyák, Györgyi, Starosta