Mozgalmas és küzdelmes
Mozgalmas hétvégéjük volt a Nyíregyházi Sportcentrum csapatainak.

Meglepetést okozott a Nyíregyházi Sportcentrum férfi junior kézilabdacsapata a Fradi otthonában. Szombaton utazott a Bécsi János irányította társaság Budapestre, ahol a tavaszi szezont kezdte meg a zöld-fehéreknél.

Nagyot küzdöttek a fiúk, vert helyzetből a második félidőben sikerült megfordítani az állást, nem kis meglepetést okozva hozták el a két pontot.

FTC–Nyíregyházi Sportcentrum 19–20 (11–7)

Két biztos győzelmet aratott az U13 leány kézilabdacsapat Miskolcon a Gyermekbajnokság soros fordulóján. A Fehérgyarmat és a Vitka ellen léptek pályára a nyíregyházi lányok. Nem voltak egyenlőek az erőviszonyok, mindkét mérkőzést könnyedén nyerték.

Nyíregyházi Sportcentrum–Fehérgyarmat 26–6
Vitka–Nyíregyházi Sportcentrum 12–38


A bajnokság legnehezebb ellenfelét fogadta a kosárlabda szakág U20-as korosztálya hazai pályán. Hiába tettek meg mindent a nyíregyháziak azért, hogy versenyben maradjanak, a Szolnok jobban érvényre tudta juttatni palánk alatti fölényét. A végeredmény 78–61 a Szolnok javára. A hazaiaknál kiemelkedett Fazekas Csaba 31 szerzett pontjával.
Nagyon fontos mérkőzés várt vasárnap a kosárlabda Kadett A csapatra Budapesten, a MAFC otthonában. A tét igen nagy volt, aki győz, az a felsőházban folytathatja a sorozatot. Nem roppantak össze a fiúk a tét súlya alatt, magabiztosan kezdtek és végig vezetve harcolták ki a győzelmet.
MAFC–NYSC KA A 64–76

Balázs István serdülő leány röplabdacsapata Tatabányán játszott két mérkőzést az országos döntőbe kerülésért. Nagy akaratról tettek tanúbizonyságot a lányok, hiszen feladó hiányában is magabiztosan nyerték mérkőzéseiket az MTK és a Tatabánya ellen. A két győzelem megszerzésével jó helyről várják a folytatást az elődöntő tornáin.

Óriási rangadók hétvégéje volt az Intersport-Nyíregyházi Sportcentrum Teremlabdarúgó Bajnokságon. A RED WOLF és a T-Forg Trans már biztosan ott lesz a február 27-én megrendezésre kerülő szuperdöntőn. Még nyolc csapat küzd a döntőbe jutásért.

BNM-DL