Mikulás nap a Sportcentrumnál

 

December 6-án Mikulás Napot rendeznek a Continental Arénában, ahol a közel 1500 sportoló mellett a szülőket, edzőket, a klub dolgozóit szeretnék köszönteni. A Sportcentrum az ország egyik legnagyobb sportegyesülete, és 2017-ben jó eredményeket ért el. A fiú kosarasok, kézilabdások is bajnokok lettek a legnagyobb korosztályban, a lány röplabdások pedig a döntőbe jutottak. Remekeltek az atléták és az úszók is. A 80 aranyérmesről közös fotó is készül majd, és a megyéből származó Opitz Barbi lép színpadra.

- A szülők és a gyerekek véleményét is megkérdeztük, ki legyen a sztárvendég, és így esett a választás Opitz Barbira. Rajta kívül is számos programmal készülünk a napra - mondta Hajnal Gusztáv a Continental Aréna igazgatója.

Az eseménnyel szeretnének hagyományt teremteni, és minden évben megünnepelni az eredményeket. Itt mutatják majd be a Nyíregyházi Sportcentrum új logóját is. A sportklub a következő évben számos meglepetést tervez a szurkolóknak, hogy még többen látogassanak ki a mérkőzésekre. A sportprogramok mellett kulturális rendezvényekkel és koncertekkel is várják a Continental Arénában a nyíregyháziakat.

Dankó László