Különös látványban részesülhetnek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók
Különös látványban részesülhetnek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók

Különös látványban részesülhetnek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók november 1-jén, pénteken és 2-án, szombaton, hiszen tökökkel játszadozó jegesmedvéket, kispandákat, ázsiai elefántokat tekinthetnek meg a 35 hektáros tölgyerdőben. A Nyíregyházi Állatpark lakói ugyanis jellegzetes halloween-i tárgyat, töklámpást kapnak gondozóiktól, melynek belsejében az állatok kedvenc csemegéi lapulnak majd.

Mivel az állatkerti állatoknak sok a felesleges szabadideje, a gondozók elfoglaltságot biztosítanak számukra, hiszen világszerte egyre erőteljesebb törekvés, hogy az állatkerti állatok ne unatkozzanak, hanem aktívan töltsék el mindennapjaikat, ráadásul ez a látványosság a látogatóknak sem utolsó. November 1-jén elsősorban a nagymacskáké lesz a főszerep, hiszen 10.00 órától többek között a szumátrai és fehér tigrisek, az afrikai leopárd és a fehér oroszlánok kapnak tökbe rejtett húsfalatokat, míg november 2-án a jegesmedvék, a kispandák, az ázsiai elefántok, a tapírok és gibbonok. Az érdeklődőket mindkét nap 10.00 órától várják, pénteken 10.00 órától a szumátrai tigris kifutója előtt kezdenek, míg szombaton a kispandák kifutójánál.

Töltsék le az ingyenesen offline módban is működő SÓSTÓ ZOO térkép applikációt, s annak segítségével könnyedén odatalálnak a helyszínekre.