Kezdődik a Bajnokok Ligája - Lengyelországba utazik a Fatum Nyíregyháza

A héten megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában a Fatum Nyíregyháza. A csapat szerdán Lengyelországban lép pályára a Grupa Azoty Chemik Police ellen. A lengyel klub legnagyobb sikereit a kilencvenes években érte el, 1994-ben és 1995-ben is megnyerték a bajnokságot, háromszor pedig a lengyel kupát. 2012-ben visszajutva az első osztályba aranyérmesek lettek, és a kupában is győztek. Megvédve címüket a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhattak, és csoportjukban az első helyen végezve 2015-ben a négyes döntő házigazdái lehettek. 


Az idei szezonnak is egy nagyon erős kerettel vágtak neki, a lengyel játékosok mellett szerb és brazil légiósaik is vannak. A legutóbbi bajnoki találkozóikat biztosan nyerték Milenković, Brakocević-Canzian és Czyrniańska rendre a legtöbb pontot szerzi az együttesben.

A mieinknek nem csak a lengyel csapattal, hanem a várhatóan fantasztikus hangulatot varázsoló lengyel szurkolókkal is meg kell majd küzdeniük. A Szczecinben lévő Netto Arena 2014-ben épült, és 5400 férőhelyes! A Bajnokok Ligája találkozó szerdán 18 órakor kezdődik.