Kettő kettő ellen - Páros EB elődöntő a hétvégén

Milík, Skorja, Ivacic, Levishyn és Kostigovs újra összecsaphat a Nagyhalász Speedway Ringen! Megérkezett a startlista a július 9-i páros EB elődöntő kapcsán, és több válogatott is bombaerős csapattal érkezik.

 A csehek bevetik Vacláv Milíket, aki mellett Jan Kvéch vagy Eduard Krcmar motorozhat. Az ukránoknál az idén remek formában lévő Marko Levishyn és Vitalii Lysak mellett Stanislav Melnychuk is bevethető csereként, míg a szlovénok a két nagyágyút, Matic Ivacicot és Nick Skorját küldik. Lengyelországból két fiatal tehetség jön Kacper Pludra és Bartlomiej Kowalski személyében akik beleszólhatnak a továbbjutásba, és meglepetést okozhatnak a lettek Jevgenijs Kostigovs és Olegs Mihailovs révén. A finnektől az Antti Vuolas - Niklas Sayriö duó indul a nagyhalászi versenyen, míg a magyar színeket Fazekas Dennis, Magosi Norbert és csereként Kovács Roland képviselik. Nem lesz egyszerű dolguk a mieinknek, de a páros verseny mindig kiszámíthatatlan. Ezúttal nem az egyéni pontokért, hanem hazájukért küzdenek a motorosok.  

- Igyekszünk a pályát folyamatosan a legmagasabb szinten tartani, naponta 30 ezer liter vízzel locsoljuk, hogy a minőség jó legyen. A hétvégén edzésen vehettek részt a motorosok, és bízunk abban, hogy a magyar csapat jól szerepel majd -mondta Albók József, a pálya tulajdonosa. 

Rajt július 9-én 15.15-től a Nagyhalász Speedway Ringen.