Kellemetlen időjárás lesz, ami csak estére nyugodhat meg

Többfelé várható csapadék, a keleti és északkeleti megyékben eső, máshol inkább zápor, néhol hózápor, a déli határnál esetleg zivatar is.

Este csökken a csapadékhajlam. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

(Forrás: OMSZ)

Csütörtökön a délnyugati területeket leszámítva erősen felhős lesz az ég, majd a nap folyamán elkezd vékonyodni, szakadozni, gomolyosodni a felhőzet, ami késő este jelentősen csökkenni kezd. Többfelé várható csapadék, a keleti és északkeleti megyékben eső, máshol inkább zápor, néhol hózápor, a déli határnál esetleg zivatar is. Este csökken a csapadékhajlam – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Forrás: OMSZ)

Napközben ismét nagy területen megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Késő estére 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

(Forrás: OMSZ)

Este az északkeleti megyék kivételével szinte mindenütt jelentősen csökken a felhőzet, és jelentéktelen csapadék is csak az ukrán határ közelében lehet. Az északnyugati szél átmenetileg mérséklődik, majd hajnaltól újra megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul.

 

Forrás: hirado.hu