Katalin hercegné végre úgy ünnepelheti születésnapját, ahogy mindig is szerette volna
Katalin hercegné végre úgy ünnepelheti születésnapját, ahogy mindig is szerette volna

A pandémia miatt elmarad a szokásos ünnepség a palotában, ami kivételesen kedvez Katalinnak.

Január 9-én ünnepli 39. születésnapját Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné. A pandémia miatt elmarad a szokásos ünnepség a palotában, ami kivételesen kedvez Katalinnak.

A Hello magazin megtudta, hogy a család, Vilmos, Katalin és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos a január elsején bejelentett szigorítások miatt nem tervezi visszatérését a Kensington-palotába, így vidéki, Anmer Hall-i birtokukon maradnak, és szűk körben ünnepelnek.

Egy bennfentes szerint idén Vilmos különleges meglepetéssel készül, melyről persze nem rántotta le a leplet, de annyi biztos, hogy kétnapos, mókázós családi hétvége vár a szülinapos hercegnére.

Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül a polgári származású Kate Middletont, akivel 2001-ben ismerkedett meg a skóciai St. Andrews Egyetemen.

Katalin édesanyja, Carole a British Airways légiutas-kísérője volt, Michael Middleton, a papa ugyanennél a légitársaságnál töltött be forgalomirányítói állást.

Az utóbbi években azonban a szülők igen sikeres családi vállalkozást visznek: cégük gyermekzsúrkellékek internetes forgalmazásával foglalkozik. Middletonékat a kisvállalkozás sikere mára milliomossá tette.

 

hirado.hu