Kadett bajnokság - nyíregyházi kardozók a 32-es táblán

Budapesten rendezték a Gerevich Aladár Sportcsarnokban a kadett korosztály országos bajnokságát mindhárom fegyvernemben, több mint 450 versenyző részvételével az egyéni és csapat számokban egyaránt. Az NYVSC Kard és Kerekesszékes Vívószakosztálya 3 lány és 3 fiú kardozóval képviselte magát a rangos viadalon a patinás vívószakosztályok között. Mivel Nyíregyházán a kardvívás a nulláról kezdődött 6 évvel ezelőtt,így 2-3 évvel fiatalabb versenyzőkkel tudtak nevezni a bajnokságra. Fiatal kardozóink derekasan helyt álltak az egyéni versenyben is, mivel minden versenyzőnk továbbjutott a 32-es táblára.

A női csapatbajnokságon a lányok ( Halász Panna 2005, Nyíri Villő 2004 , Németh Eke Lilla 2003) Nagykanizsa legyőzése után kikaptak a Vasas első és második csapatától, majd a Törökbálint legyőzésével a 7. helyen végeztek.

A fiúk ( Szántó Dávid 2005, Balc Dávid 2004, Kecskeméti Áron 2002) kikaptak az Esztergom csapatától, majd a Nagykanizsa és az UTE legyzésével a 9. helyen zártak. Edző: Pákey Béla