Jégpályák Éjszakája Nyíregyházán

Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több mint negyven helyszínen rendezik meg az Allianz Jégpályák Éjszakáját. Nyíregyházán ezen a napon a Városi Jégpálya meghosszabbított nyitvatartással 21.30–23.00, illetve 23.30–01.00 óra között várja a korcsolyázókat. A helyszínen éjszakába nyúlóan tartanak a programok a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében a Szabolcsi Sólymok Jégsport Egyesület közreműködésével, ahol a korcsolyázók megismerkedhetnek a jégkorongozás alapjaival, a bátrabbak pedig magukra ölthetik a jégkorongos felszerelést is.

A szervezők ügyességi versenyekkel is készülnek a Jégpályák Éjszakáján, ahová várják a leggyorsabban és legtechnikásabban korcsolyázó fiatalokat, hogy eldőljön, ki lesz a jégpálya bajnoka. Az éjszaka a jeges sportok ünnepe is, melyhez hozzátartozik a zene és a tánc is, amelyről ezen a napon a HELLDANCE gondoskodik.

A Nyíregyházi Sportcentrum és a Szabolcsi Sólymok Jégkorong Egyesület szervezésében tartjuk a Jégpályák Éjszakáját. Színes programokkal készülünk, hiszen ez a rendezvény a korcsolyázás és a jeges sportok ünnepe. Ügyességi versenyekkel és zenével várjuk a vendégeket, egy meghosszabbított nyitvatartással, kettő extra jégidővel várjuk azokat, akik szeretnének ebbe a programba bekapcsolódni” – mondta el Hajnal Gusztáv, a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. üzemeltetési igazgatója.

Az ügyességi játékok között lesz cápázás, ami a jégen való fogócskázást jelenti, de keresik majd a leggyorsabban korcsolyázót, és a Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapat tagjainak korcsolyatudásával is összemérhetik tudásukat a kilátogatók.

A látogatás pontos feltételeit mindenki megtalálhatja a Facebook-oldalunkon, ez egy elég hosszú leírás. Fontos, hogy védettségi igazolvánnyal látogatható a rendezvény, illetve maga a pálya is.”

Az igazgató hozzátette, a rendezvény ideje alatt kedvezményes, 700 forintos belépőjegy váltható a két utolsó jégidőre.