Ismét indul nemzetközi porondon a Fatum Nyíregyháza!

Lezárult a nevezési határidő az európai röplabda klubkupákban. Az indulási jogot szerző magyar egyesületek közül hat jelezte a Magyar Röplabda Szövetségnek, hogy vállalja az indulási feltételeket, köztük a Fatum Nyíregyháza. A mieink a harmadik számú európai kupasorozatban indulhatnak, a klub vezetése pedig úgy döntött, él a nevezési joggal. 
A Bajnokok Ligája selejtezőjébe (visszalépés esetén a 4. körbe) nevezet a női bajnok Vasas Óbuda.

A második számú kupasorozatban, a CEV Kupában három magyar csapat is jelezte indulási szándékát: a nőknél a bajnoki ezüstérmes Swietelsky-Békéscsaba, illetve a bronzérmes Szent Benedek RA, míg a férfiaknál a második Fino Kaposvár.

A Challenge Kupában a nőknél a bajnoki ötödik Fatum-Nyíregyháza, a férfiaknál pedig a negyedik GreenPlan-VRCK révén leszünk érdekeltek.  

Sajnos a férfi BL-ben a magyar bajnok Pénzügyőr, a Challenge Kupában pedig a bronzérmes MAFC, illetve a nőknél a negyedik 1. MCM-Diamant Kaposvár nem vállalta az indulást. Előbbieknél a Kecskemétnek, utóbbiaknál az UTE-nak lett volna lehetősége szabadkártyát kérni, de ezzel egyik klub sem élt.

A sorozatok sorsolására június 28-án 12 órakor, Luxemburgban kerül sor, mely a CEV online felületein lesz nyomon követhető.