Hódmezővásárhelyen a vízilabdások - Három meccs, két győzelem a mérleg

Vasárnap Hódmezővásárhelyen járt az Aqua SE, ahol lejátszották az OB 12 fordulójának mérkőzéseit. Győzni érkeztek a mieink, hiszen mindhárom korosztályban a HVSC előtt áll a csapat a tabellán.

- A gyerek csapat nehezen lendült bele, sokáig a hazai csapat irányította a mérkőzést, a harmadik negyedben még 5-4-re vezetett is, de a meccs végére összekapta magát Hatvani Péter legénysége és egy négygólos sorozattal 5-8-ra megnyerte a találkozót. A serdülő csapat kis túlzással a hazai 9-es sapkában játszó Kudella Máté ellen mérkőzött, hiszen a HVSC 10 góljából 8-at ő jegyzett. Az AQUA serdülő nem tudott támadásban kibontakozni, ami nagyban köszönhető Méhész Dániel hiányának, és mindössze 5 találatig jutott az egész meccsen, így fontos 3 pont maradt Hódmezővásárhelyen - értékelt Kántor Gábor edző.

 A legkevesebb izgalom újra az ifik meccsén volt, az AQUA folyamatosan tudta növelni a játék sebességét és már 9-2-re is vezetett. Az ifik a végére kiengedve is könnyedén hozták a mérkőzést és továbbra is belátható közelségben maradt az éllovas Csongrád.
Most kis szünet az országos bajnokságban, legközelebb március 21-én fogadja a nyíregyházi gárda az Oázis SC-t.

Eredmények

ifjúsági: HVSC - AQUA SE Nyíregyháza 6-13 (0-1,1-2,1-5,4-3)
Gólok: Szanics Gergely 5, Lipták Milán 4, Lamos Balázs 2, Kedves Iván, Sipos Péter

serdülő: HVSC - AQUA SE Nyíregyháza 10-5 (4-1,0-0,2-2,4-2)
Gólok: Pelle György 3, Szegfű Erik, Füssi-Nagy Zajzon

gyermek: HVSC - AQUA SE Nyíregyháza 5-8 (1-2,2-1,2-3,0-2)
Gólok: Máté Gábor 3, Virág Bence 2, Csiszár Benedek, Pettendi Szabolcs, Tolnai Dániel