Hírösszefoglaló: Év Szállása díj, oltás, felújítás és különleges örökbefogadás

Ez is történt az elmúlt héten Nyíregyházán. Az elmúlt hetek legfontosabb hírei egy helyen! 

Ez is történt Nyíregyházán 2021-ben – Nézze meg Ön is tíz perces összefoglalónkban az év jelentős történéseit!
2021-et is a pandémia árnyékában éltük meg, ám Nyíregyháza a járványidőszaktól és a veszélyhelyzettől függetlenül tovább fejlődött rengeteg területen.

https://www.nyiregyhaza.hu/post/ez-is-tortent-nyiregyhazan-2021-ben-nezze-meg-on-is-tiz-perces-osszefoglalonkban-az-ev-jelentos-torteneseit-2021-12-31

osszefoglalo.jpg

Három elismerés az Év Szállása versenyről

Az Év Szállása 2021 kategóriában a 70 szoba alatti, 4-5 csillagos hotelek kategóriában a szakmai díjak közül az elsőt hozta el a nyíregyházi Pangea Hotel az Év Szállása versenyen. Kiderült továbbá, hogy melyik szálláshely érdemelte ki 2021-ben az Év Szállása címet, és az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Online Díjátadó Gálán azt is megtudhattuk, hogy melyik hazai turisztikai attrakciókat díjazták a látogatói értékelések, valamint a szakmai zsűri döntése alapján, illetve kik lettek a Turizmus Szakma Példaképei ebben az évben. A 4-5 csillagos hotelek kategóriájában első lett a Pangea Hotel, a harmadik a Sziget Hotel, az Év Turisztikai Attrakciója pedig a Nyíregyházi Állatpark lett.
https://www.nyiregyhaza.hu/post/harom-elismeres-az-ev-szallasa-versenyrol-2021-12-27

szallas.jpg

Folyamatos az oltás – Friss hírek a megyei kórházból
Karácsonyig meghaladta a 350 ezret a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház tagintézményeiben beadott oltások száma.

https://www.nyiregyhaza.hu/post/folyamatos-az-oltas-friss-hirek-a-megyei-korhazbol-2021-12-28

oltas.jpg

Felújítás – Több száz millió forintos görögkatolikus beruházás zajlik
Állami támogatással több száz milliós nagyságrendű felújítás zajlik a görögkatolikus Szent Miklós-székesegyházban, a Bercsényi és Bethlen Gábor utca sarkán.

https://www.nyiregyhaza.hu/post/felujitas-tobb-szaz-millio-forintos-gorogkatolikus-beruhazas-zajlik-2021-12-29

felujitas.jpg

Áder János: Nyugalmat és egészséget hozó, békés 2022-t kívánok minden magyarnak

„Kívánom, hogy az új esztendőben, ne csak megmaradjon, hanem meg is erősödjön bennünk a tenni akarás, hogy ne győzzön le minket a fásultság, a beletörődés” – mondta Áder János köztársasági elnök a Himnusz elhangzása után a közmédia több csatornáján közvetített újévi köszöntőjében.
https://www.nyiregyhaza.hu/post/ader-janos-nyugalmat-es-egeszseget-hozo-bekes-2022-t-kivanok-minden-magyarnak-2022-01-01

ader.jpg

A Duna Televízió is a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Zenés Szilveszteri Gálaműsorával búcsúztatja az évet

Nem csak a Móricz Zsigmond Színház teltházas közönsége láthatja ma este a teátrum Zenés Szilveszteri Gáláját, a Cantemus Gyermekkar, a Talamba Ütőegyüttes és a társulat színművészeinek közreműködésével, hanem 2021. december 31-én 22:05-től a Duna Televízió is műsorára tűzi óévbúcsúztató zenés szórakoztató showműsort.
https://www.nyiregyhaza.hu/post/a-duna-televizio-is-a-nyiregyhazi-moricz-zsigmond-szinhaz-zenes-szilveszteri-galamusoraval-bucsuztatja-az-evet-2021-12-31

gala.jpg

Prímás is a Prima-díjas: rangos elismerésben részesült a Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézetének mesteroktatója

Príma-díj gyarapítja Vavrinecz András népzenésznek, a Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézete mesteroktatójának tartalmas életművét. A magyar népművészet és közművelődés kategóriában a Müpában közönség nélkül megtartott gálaesten vehette át a rangos elismerést jelképező alkotást.
https://www.nyiregyhaza.hu/post/primas-is-a-prima-dijas-rangos-elismeresben-reszesult-a-nyiregyhazi-egyetem-zenei-intezetenek-mesteroktatoja-2021-12-2

prima.jpg

Különleges örökbefogadás – Fucsovics Márton gondoskodik Ginóról, a 15 éves fókáról

Fucsovics Márton, a világ 40. legjobb teniszezője örökbe fogadta a Nyíregyházi Állatpark 15 éves kaliforniai oroszlánfókáját. A nyíregyházi sportoló egy éven keresztül gondoskodik majd Ginóról. A tiszteletbeli nevelőszülő karácsonyi ajándékkal is kedveskedett a játékos és kivételes labdaérzékkel rendelkező úszólábúnak.

https://www.nyiregyhaza.hu/post/kulonleges-orokbefogadas-fucsovics-marton-gondoskodik-ginorol-a-15-eves-fokarol-2021-12-28

foka.jpg