Három elismerés az Év Szállása versenyről

Az Év Szállása 2021 kategóriában a 70 szoba alatti, 4-5 csillagos hotelek kategóriában a szakmai díjak közül az elsőt hozta el a nyíregyházi Pangea Hotel az Év Szállása versenyen. Kiderült továbbá, hogy melyik szálláshely érdemelte ki 2021-ben az Év Szállása címet, és az Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Online Díjátadó Gálán azt is megtudhattuk, hogy melyik hazai turisztikai attrakciókat díjazták a látogatói értékelések, valamint a szakmai zsűri döntése alapján, illetve kik lettek a Turizmus Szakma Példaképei ebben az évben. A 4-5 csillagos hotelek kategóriájában első lett a Pangea Hotel, a harmadik a Sziget Hotel, az Év Turisztikai Attrakciója pedig a Nyíregyházi Állatpark lett.

Rendhagyó keretek közé szorította a járvány-helyzet az idén 9. alkalommal megrendezett Év Szállása versenyt. A körülményekre való tekintettel, 2021-ben a szakmai zsűri véleménye és a szállásadatlapokon elérhető, közel másfél millió vendégértékelés került számításba a döntések során. Így idén kizárólag minőségi és szakmai kategóriákban születtek nyertesek.

A Nyíregyházi Állatpark már évek óta sok-sok díjat kap, ezek közül a legfontosabb mindig az, amit a közönség szavaz meg, most viszont egy szakmai díjat is kaptunk, amelynek szintén angyon örülünk, hiszen aranyérmes szakmai minőségi díjat kaptunk. A szakmát jeles zsűri képviselte, így ez egy nagyon fontos dolog, mindamellett, hogy a vendégelégedettség is igen magas színvonalú az Állatpark és a Pangea esetében is.- mondta Gajdos László, igazgató. 

A Pangea maga mögé utasította ezzel a siófoki SunGarden Wellness & Conference Hotelt, a harmadik helyet pedig szintén nyíregyházi díjazott kapta – a Sziget Hotel Nyíregyháza.

A szallas.hu ahogy szokta, értékelte az ez évi teljesítményeket a turizmus területén. Nyíregyháza 3 díjat is kapott, egyrészt az Év Turisztikai Attrakciója a Nyíregyházi Állatpark lett, a 4-5 csillagos hotelek (70 szoba alatt) kategóriájában első lett a Pangea Hotel; a harmadik pedig a Sziget Hotel lett.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere hivatalos közösségi oldalán gratulált a díjazottaknak. A televíziónknak adott interjúban kiemelte, a sikerszéria már évek óta tart, most újabb elsimerés érkezett hozzánk, ami a város számára is fontos elismerés, hiszen ide irányítja a figyelmet, és bebizonyítja: jó úton járunk, és érdemes tovább menni – fogalmazott a polgármester.