Hétfőn NB-I-es meccs Nyíregyházán!
Fotó: Trifonov Éva

Augusztus 15-én, hétfőn megkezdi szereplését az NB I-es bajnokságban az A Studio Futsal Nyíregyháza csapata. Az együttes a felkészülés során több edzőmeccset is játszott, élvonalbeli gárdák ellen. 

– A felkészülés első néhány hete húzósabb volt, a minél jobb erőnlétért dolgoztunk, Lovas Norbert vezetőedző megizzasztott minket – beszélt Ladányi Dávid játékos az elmúlt hetekről. – Később már a taktikai elemeket is gyakoroltuk, gondolok itt védekezésre, támadásvezetésre, szögletvariációk betanulására. Majd a pályán derül ki, hogy mennyire sikerült felkészülnünk a rajtra. Bízunk benne, hogy beérik a munka gyümölcse. Biztosan lesznek szép eredményeink. A célunk a biztos bennmaradás, aztán majd idő közben meglátjuk, hogyan alakul a szereplésünk. 

A csapat a Veszprém ellen rajtol. A vendégek rendre az élmezőnyben végeztek az elmúlt években. 

– Nem tudjuk, pontosan milyen erőt képviselnek jelenleg, mert minden évben dobogóért harcolnak, most viszont a hírek szerint húzóemberek távoztak tőlük. A hazai pálya előnye velünk van. Az nem feltétlen a legjobb, hogy rögtön egy ilyen erős csapattal találkozunk, de megvan a taktikánk ellenük. Szeretnénk itthon tartani a három pontot - mondta Ladányi Dávid. 

NB I, 1. forduló
Hétfő, 19 óra: A’Studió Futsal Nyíregyháza–Veszprém Futsal
Continental Aréna