„Házi kedvenceink” fotópályázat – Értékes nyereményekért szállhatnak harcba háziállataink!

Már nincs hely a telefonodban a kutyusaid fotóitól? Tele van az Instád a cicáid fotóival? Hogy még több ember láthassa a házi kedvencedet, ezért fotópályázatot hirdetünk!

Keressük Nyíregyháza legcukibb házi kedvenceiről készült fotókat, melyeket ajándékokkal jutalmazunk. És nem csak a gazdikra gondoltunk!

A pályázat célja: vicces, érdekes, cuki vagy akár művészi állatos fotók beküldése

Pályázók köre: természetes személyek

Minden pályázó csak egy fotóval nevezhet, maximum 15 MB méretig. A fotókat a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com e-mail címre történő beküldéssel tudjátok hozzánk eljuttatni. 

A beküldött műnek címet kell adni, valamint nem kötelezően rövid, 1-2 mondatos leírás is adható.

A pályaművek elbírálása és a közönségszavazatok “like” formában történő összegyűjtése a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon fog lebonyolításra kerülni.

A kép beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához.

A beküldött fotók közül a házi kedvencekről készült legjobbnak ítélt fényképeket egy háromtagú zsűri fogja kiválasztani.

Az első három legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás ajándékban részesül, továbbá a Város-Kép Nonprofit Kft. saját kedvencet is hirdet.  

Ez még nem minden! Szereted a pizzát? Jelöld meg kommentben 3 ismerősöd, hogy értesüljön a fotópályázatról és a tiétek lehet 4 darab kívánság pizza a Neapolis Pizzéria felajánlásával 10 000 Forint értékben.

A „házi kedvenc” fogalma részünkről a következő: az az állat, amelynek tartásáról és gondozásáról teljesen vagy részben Te gondoskodsz, vagy vele folyamatosan egy háztartásban élsz. Állat-rendszertani szempontból nincs megkötésünk.

Nevezési intervallum: 2020. március 04. – 2020. március 18.

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2020. március 19. – 2020. április 08.

Eredményhirdetés: 2020. április 09.

A nyerteseket a Nyíregyháza MJV Facebook oldalon közzétett posztban, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy a fotó beküldésénél olyan e-mail címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz. A fotó megküldésével hozzájárulsz a megküldött adataid kezeléséhez! Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel személyesen is egyeztetünk.

I. hely – 10 alkalmas fürdő bérlet a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. felajánlásával

II. hely – 20 ezer Forint értékű Suller Állateledel utalvány

III. hely – 15 ezer Forint értékű Kurcz Állateledel utalvány

A Város-Kép Nonprofit Kft. házi kedvencének gazdája, a John Bull Pub vendége egy két személyes vacsorára 10.000 Forint értékben!

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására.  A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a közízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.