Hatosztályos képzés – Pályaválasztási tájékoztatót tartanak Kölcsey Ferenc Gimnáziumban

Hatodik osztályos általános iskolai tanulóknak és szüleiknek tart pályaválasztási tájékoztatót a nagy múlttal rendelkező Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium. 2019. szeptember 17-én, kedden 16 óra 30 perctől várjuk a kedves Szülőket és Gyerekeket az iskola tornatermébe, ahol részleteket tudhatnak meg a 2020 szeptemberében induló hatosztályos gimnáziumi képzésről. Az iskola címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 6.

 

A képzésre a 2019/20-as tanév beiskolázási rendjében lehet jelentkezni. 2020 szeptemberétől a Nyíregyházi Tankerületi Központ fenntartásában működő iskolák közül a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium mellett a Kölcsey is fogadja a hat általános iskolai osztályt már elvégzett gyerekeket. A hatosztályos forma a négy évfolyamos gimnáziumi osztályok mellett működik majd.

A hatosztályos képzés beindításával a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumnak a folytonosság jegyében lehetősége nyílik a megújulásra annak érdekében, hogy a régóta kiválóan működő, minőségi oktató-nevelő munkáját a jövőben is meg tudja őrizni.