Fitt Kedd - Katus Attila újra megmozgatta a nyíregyháziakat
Fotó: Szarka Lajos

Katus Attila ismét kitett magáért. A fitnesz edző népszerűsége töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Mozdulj Nyíregyháza keretében rendezett Fitt Kedden teljesen megtelt a Continental Aréna küzdőtere. A többség már tudta, hogy mire számítson a tréner óráján, de voltak, akik először vettek részt az ingyenes rendezvényen. 

- Példaértékű ami itt Nyíregyházán történik, ez példaértékű lehet sok más magyar városnak, hogyan kell támogatni a közösségi sportolást. Főleg ilyen nehéz helyzetben, a járvány után, amikor fontos, hogy újra együtt mozogjunk - mondta Katus Attila. 

A tréner külföldről, részben a nyíregyházi esemény miatt tért haza. Saját bevallása szerint őt is motiválja az, ha sok embert mozgathat meg, az órák végén pedig a lélekkel is foglalkozik, így mentális tanácsokat is adott. 

- A város sokat áldoz a szabadidősportra, a Mozdulj Nyíregyháza pedig jó példa erre. Közel tíz éve indult a sorozat, és ma már minden napra számos sportolási lehetőséget biztosítunk a város lakóinak, és sikerül sztáredzőket is hozzánk csábítani - mondta Dr. Rákóczi Ildikó önkormányzati képviselő. 

Március 8-án újabb neves tréner érkezik Béres Alexandra személyében, március 27-én pedig Rubint Réka tart ingyenes órát a nyíregyháziaknak. 

Kapcsolódó galéria

Fit-Kedd - Katus Attila - 20220222