Felmérés a koronavírus járvány vállalkozásokra gyakorolt hatásairól

A Nyíregyházi Ipari Park Nonprofit Kft. célja, hogy segítse a helyi vállalkozásokat, tájékoztassa az elérhető gazdaságfejlesztést érintő intézkedésekről, valamint támogassa a megvalósítani tervezett fejlesztéseiket. Ennek eléréséhez a cég egy aktív, folyamatos kapcsolatot kíván kialakítani, a helyi vállalkozásokkal.

A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben a cég kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy felmérje a járvány, vállalkozásokra gyakorolt hatásait, valamint a felmerülő problémákat. Annak érdekében, hogy a lehető legátfogóbb elemzés készüljön el, a vállalkozások minél szélesebb körben történő bevonása szükséges.

A Nyíregyházi Ipari Park Nonprofit Kft. ezúton felkéri a helyi vállalkozásokat a felméréshez készített kérdőív kitöltésére, amely az alábbi linken érhető el:

Link: https://forms.gle/Vi4pGW2Rf5rU7rQp6

A kérdőív kitöltésére 2020. május 13-ig van lehetőség.

Továbbá a cég folyamatosan tájékoztatja a vállalkozásokat az elérhető támogatási lehetőségekről és kedvezményekről, valamint segítséget nyújt a felmerülő kérdések megválaszolásában, problémák megoldásában.

Kérjük, hogy kérdés esetén vegyék fel a kapcsolatot a Nyíregyházi Ipari Park Nonprofit Kft. munkatársaival az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: nyip@nyirinvest.hu

Telefon: 06 42 512 704