Február 26-án Nyíregyházára érkezik az Országos Gaming Expo

Egy időben, egy helyszínen minden, ami e-sport: amatőr játékosoknak, versenyzőknek, a kikapcsolódásra és a gaminggel, e-sporttal megismerkedni vágyó látogatóknak! 2022. február 18. és április 2. között középpontban Magyarország nagyvárosai!

A játékipar rugalmassága és innovációja a világjárvány alatt is töretlenül folytatódik. A technológiai újdonságok és az aktuális trendek ezúttal egy egyedülálló programsorozat keretében bárki számára elérhető közelségbe kerülnek.

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming roadshow lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kipróbálja magát a különböző videójátékokban, társasjátékokban, videó játékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. Star Wars kiállítás, retro játékok, autószimulátorok sem hiányozhatnak a minden korosztály számára élményt kínáló rendezvényről.

A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA22 országos e-sport versenyt, amely a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása alapján valósul meg.

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes ellátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira, amelynek főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla).

A rendezvényekről és a FIFA22 versenysorozatról az Esport1 stábja, szakértői csapata tudósít és közvetít.

A rendezvény ingyenes, a részvételhez előzetes online, vagy helyszíni regisztráció szükséges.

További információ és a nevezés a Fifa versenyre: az ogex weboldalon található.