Érkezők - Két játékost igazolt a Fatum Nyíregyháza

Folyamatosan tárgyaltak a Fatum Nyíregyháza vezetői az elmúlt napokban, hogy megerősítsék a csapat keretét. Nos Genesis Francesco műtéte miatt szükség volt egy új feladóra, a mieink pedig Marija Cicic személyében találták meg azt a játékost, aki pótolhatja őt.

A 22 éves, 186 cm magas, magyar állampolgársággal rendelkező játékos tavaly Békéscsabán játszott, előtte volt a Haladás, az MTK és a Szabadka feladója is. Csütörtökön este érkezett Nyíregyházára, és tüzetes orvosi vizsgálat után szerződést kötött vele a Fatum. Érdekesség, hogy nővére, Milica Cicic is remek röplabdás, ő is játszott korábban Magyarországon. 

Egy másik játékost is igazolt a Fatum Nyíregyháza. Ivana Radonjic feladóátló poszton bevethető. A 30 éves, 186 cm magas röplabdás nem ismeretlen a honi szurkolóknak, a 2014/2015-ös idényben ugyanis Békéscsabán játszott, és lett bajnok a BRSE-vel a Vasas legyőzése után.  A szerb játékos az előző évben a Partizan Belgrádban szerepelt, pályafutása során légióskodott Olaszországban és Romániában is. Most Szabadkáról érkezett Nyíregyházára, és a tervek szerint már a hétfői bajnokin pályára lép a Fatumban.