Elindult a teremtorna
Megkezdődtek a küzdelmek az V. Szabolcs Takarék Kispályás labdarúgó tornán. 32 csapat nevezett, a legjobbak között pedig 200 ezer forintot osztanak szét. A döntőre vasárnap kerül sor.

 Az Eissmann – Baráti Kör találkozó nyitotta az V. Szabolcs Takarék Karácsony Kupát. Az egyik legrangosabb teremtorna három napon keresztül tart a Bem Iskola tornatermében. Összesen 32 csapat nevezett, és nyolc csoportba sorsolták őket.

- Fantasztikus mezőny jött össze, és a határon túlról, Kárpátaljáról is érkezett egy együttes. De itt vannak az Intersport Városi Kispályás bajnokság legjobbjai is, így nagy csaták várhatók – mondta Dajka László főszervező.

További képekért kattintson a fotóra!

Pénteken és szombaton a csoportmérkőzéseket rendezik, majd vasárnap következik az egyenes kieséses szakasz, és a helyosztók. A tervek szerint a döntő 18.30-kor kezdődik. A Szabolcs Takarék Kupa pénzdíjas, az összdíjazás 200 ezer forint. De jutalmazzák a győztes együttes mellett a legjobb mezőnyjátékost, kapust és a gólkirályt is. A téli időszakban nagyüzem van a Városi Terembajnokságban is, mely márciusig tart, és több, a mostanihoz hasonló futballtornát is rendeznek Nyíregyházán. Január elején a Kelet-Magyarország – Eissmann Kupa következik, itt még 4 csapat jelentkezhet.

Dankó László

(Fotó: Szarka Lajos)